Besplatan hosting za dobrotvorne udruge!

Besplatan hosting za dobrotvorne udruge!

Još od 2014. godine ustupamo besplatno hosting pakete dobrotvornim udrugama (link) a danas u ovoj situaciji epidemije uzrokovane koronavirusom kada je međusobno pomaganje i dobrotvorni rad od izrazite važnosti želimo opet podsjetiti dobrotvorne udruge, sve plemenite inicijative i vrijedne aktiviste na ovu mogućnost koja bi im mogla pomoći u humanitarnom radu.

Stoga vas opet pozivamo da nam se javite na Besplatan hosting paket s napomenom u naslovu “Besplatan paket” (klikom na link subject će biti automatski postavljen).

Želimo napomenuti da ne tražimo uzvratno reklamiranje ili link na TOTOHOST ili nešto slično. To nije uvjet! Uvjet je samo da nastavite s dobrotvornim aktivnostima a mi ćemo biti sretni ako smo malo na ovaj način pomogli.

Sve dobrotvorne udruge koje nam se jave od nas će potpuno besplatno dobiti:

9000 MB SSD diskovnog prostora
4 TB prometa
Neograničen broj email adresa

Uz to brinut ćemo se da Vaše web aplikacije i mailovi rade glatko i bez ikakvih problema na našim serverima te da su Vaše web stranice sigurnije, brže i imate bolju podršku nego bilo gdje drugdje.

Vaš Totohost.hr!

Koristimo kolačiće (Browser cookies). Nastavkom pregleda ove stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Politika privatnosti