NOVO! Besplatni Cloud Backup!

Totohost Cloud backup

U današnjim vremenima kada je nedostupnost stranice vrlo skupa za vaše poslovanje i kada (konačno) raste svijest (i zabrinutost) za privatnost i sve moderne sigurnosne prijetnje koje je donijela tehnologija, poput ransomwarea ili neovlaštene izmjene podataka, u ovoj novoj eri TOTOHOST uvodi novi dodatak svim paketima: backup vašeg hosting paketa u cloudu. I to ne bilo kakav, nego inkrementalni backup 2 puta svakog dana (nasuprot tjednog backupa do sada) kojemu samostalno možete pristupiti iz cPanela!

Zaista nas ispunjava zadovoljstvom i ponosom ovako podizati razinu naše usluge koju vam pružamo, što uz naše uvijek vrlo razumne cijene, čini da TOTOHOST usluge i dalje nude vjerojatno najbolji omjer kvalitete i cijene koja se može pronaći na tržištu.

Ali to nije sve. Možete samostalno vratiti (restorati) makar samo jednu datoteku ili MySQL bazu ili email adresu ili cijeli folder ili čak cijeli paket na bilo koju točku u prošlosti ili čak preuzeti/downloadirati na svoje računalo! Na raspolaganju ćete imati čak 7 kopija za proteklih 7 dana plus 4 kopije za protekla 4 tjedna plus 2 kopije za protekla 2 mjeseca! Svake datoteke, email adrese i baze podataka pojedinačno!

Bilo da ste nešto slučajno obrisali, bilo da Vam se pokvarilo računalo ili neki treći problem zbog kojeg ste ostali bez nečeg važnog – nema brige jer možete potpuno samostalno kroz cPanel vratiti što god poželite bez da nas kontaktirate i čekate na našu Podršku (koja je brza, ali samostalno ste još brži).

Dakle, u cPanelu paketa uz standardne ikonice za backup kojima možete backupirati datoteke, baze podataka itd..  (što uvijek preporučujemo da radite) – sada se nalazi i ikonica “Acronis Backup” kao što je prikazano na sljedećoj slici:

 

 

Klikom na “Acronis Backup” otvara se prikaz vremenskih točaka i možete kliknuti na bilo koju po želji.

 

 

Nakon toga imate mogućnost odabrati što želite vratiti iz backupa na datum/vrijeme koji ste odabrali prije.

 

Na primjer, odabirom “Files”, otvara se listing svih datoteka vašeg paketa, i datoteku možete ili vratiti ili downloadirati na svoje računalo!

 

Ako ste odabrali restore email adrese, slobodno izaberite koju želite vratiti.

 

Ako ste odabrali restore MySQL baze, na raspolaganju su Vam sve baze podataka iz paketa, i nema potrebe znati koristiti PhpMyAdmin ili importirati SQL dump, jer sa samo par klikova, vaša MySQL baza je vraćena na neko od prijašnjih stanja!

 

Ali to nije sve.

Acronis Cloud Backup solucija koja je sada sastavni i integrirani dio svakog hosting paketa kod nas je … BESPLATNA!

Da, točno piše – besplatna je svim našim sadašnjim i budućim korisnicima!

Vaš TOTOHOST.HR

Koristimo kolačiće (Browser cookies). Nastavkom pregleda ove stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Politika privatnosti