Predstavljamo SitePad – BESPLATNI Website Builder!

SitePad

Presretni smo zbog uvođenja novog Website Buildera u naše hosting pakete – SitePad! Aktivan je na dijelu servera a u sljedećih par dana završiti ćemo implementaciju na svima! SitePad je proizvod istog proizvođača koji je kreirao Softaculous – script installer koji koristimo godinama na svim serverima i koji Vam pomaže jednostavno instaliranje popularnih skripti i softvera poput WordPressa, Joomle, Drupala itd… Imali smo priliku testirati SitePad nekoliko mjeseci i procijenili da se radi o najboljem website builderu koji ćemo ponuditi našim klijentima.

SitePad je “drag&drop” website builder sa preko 350 tema koje pokrivaju veliki raspon kategorija. Sve teme su responsivne, što znači da će izgledati predivno i na mobilnim uređajima i tabletima uz naravno desktop računala.

Neke karakteristike SitePada:
  • Preko 350 predivnih tema!
  • Preko 40 drag&drop widgeta
  • Sve teme su responsivne!
  • Uz samo jedan-klik – stranica je online kada ste spremni za objavu!
  • Statične stranice se otvaraju kao HTLM što ubrzava otvaranje.
  • Moguća prilagodba izbornika dodavanjem, editiranjem ili brisanjem stavki izbornika
  • Integracija društvenih mreža (Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube itd..)
  • Jednostavna podrška za Audio i Video
  • Google Maps widget
  • Izrada kontakt formi sa direktnom email funkcionalnošću

SitePad ima 3 jednostavna koraka putem kojih možete kreirati predivne webstranice koje modificirate i objavljujete bez potrebe za znanjem kodiranja. Ne samo da sarži preko 350 tema, već sadrži i preko 40 widgeta poput galerija slika, audio&video komponenti, kontakt formi itd… Dodatke možete drag&drop na stranici bilo gdje u odabranoj temi.

Još jedan detalj – SitePad je BESPLATAN svim korisnicima SSD MINI, MIDI, BIG ili PROFI paketa na Linux platformi. Korisnici SSD START (ili starog SSD MIKRO) paketa, mogu jednostavno nadograditi paket na veći i uživati u ovom fantastičnom dodatku.

Ako imate bilo kakvih pitanja oko nadogradnje vrlo rado ćemo pomoći i slobodno nam se obratite i otvorite Upit našoj tehničkoj podršci u Korisničkoj zoni.

Kako koristiti SitePad?
1. korak – odabir teme

SitePad se nalazi unutar cPanel paketa pod “Software” sekcijom. Pronaći ćete ikonicu “SitePad Webisite Builder”.

Prvi korak je odabir teme koju želite koristiti kao “bazu” za vaš design. Kategorije uključuju blogove, poslovne stranice, restorane, putovanja, edukaciju, osobne stranice i mnoge druge. Za odabir teme, kliknite na dugme “Activate”. Također, možete pogledati i demo teme na dugmetu “Demo” koji će otvoriti u novom tabu preglednika demo teme u svom punom sjaju.

2. korak – Prilagodba designa

Jednom kada aktivirate temu, biti ćete prebačeni u glavni editor. Na lijevoj strani stranice vidjeti ćete razne module/dodatke koje možete jednostavno povući na stranicu. Defaultne postavke teme će biti prikazane i već možete početi graditi svoj website i design. Editirajte tekst, mijenjajte boje, fontove, importirajte slike i video materijal – sve sa samo par jednostavnih klikova.

 

3. korak – Objava web stranice

Jednom kada ste spremni objaviti stranicu, dovoljno je kliknuti na “Publish” dugme u gornjem desnom kutu bilo koje stranice. Možete objaviti sve stranice ili samo aktualnu na kojoj baš radite. Također, pronaći ćete i “preview” dugme kako bi mogli točno vidjeti kako će website design izgledati prije nego ga finalizirate i objavite. Ako želite vidjeti kako će stranica izgledati na različitim uređajima, kliknite na “screen” ikonicu i odaberite ikonicu uređaja.

Kada napravite objavu sitea, u svako vrijeme se možete vratiti u SitePad u cPanelu kako bi mijenjali ili osvježavali sadržaj.

Nadamo se kako ćete uživati u našim hosting paketima i SitePad-u!

Nekoliko linkova na DEMO:

https://demos.sitepad.com/Sigma/
https://demos.sitepad.com/Picturesque/
https://demos.sitepad.com/Roller/
https://demos.sitepad.com/Soft_Hued/
https://demos.sitepad.com/STREAM/
https://demos.sitepad.com/Smoothy/
https://demos.sitepad.com/Electrician/
https://demos.sitepad.com/Security/
https://demos.sitepad.com/FurniPlace/
https://demos.sitepad.com/Factory/

 

Nekoliko screenshotova SitePad tema:

Koristimo kolačiće (Browser cookies). Nastavkom pregleda ove stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Politika privatnosti