NOVO! NVMe poslovni Web hosting!

U našu ponudu Web hosting paketa i usluga uveli smo nove NVMe Web hosting paketi za poslovne korisnike. Radi se o onim situacijama kada nema mjesta za bilo kakve kompromise i kada je brzina itekako bitna (a VPS ili dedicirani server su i dalje preskupo rješenje).

Ovakav storage sustav jednostavno ima superiorne performanse u odnosu na tradicionalne sustave, pa čak i na SSD (usput da podsjetimo – Totohost je među prvim hosting providerima u Hrvatskoj uveo SSD hosting pakete još 2013.!) zbog razlika u tehnologijama i brzini pristupu podacima zbog korištenja PCIe sučelja.

HDD vs SSD vs NVMe

Klasični SATA diskovi (mi ih ne koristimo) imali su prosječne brzina čitanja od otprilike 80-200 MB/s, SATA SSD diskovi do oko 550 MB/s dok NVME imaju brzina čitanja do 3-3500 MB/s (teorijski), tako da je vrlo jednostavno razumijeti razlike u brzini kod pristupa podacima koje ova tehnologija donosi.

Da se vratimo na naše nove hosting pakete, NVMe paketi nemaju ograničen mjesečni promet što je još jedna novina kod novih paketa za naše poslovne korisnike.

U ponudi se nalazi 3 paketa (BIZ START, BIZ PRO i BIZ TURBO) po cijeni od 40,00 kn/mjesečno za START, 65,00 kn/mjesečno za PRO i 95,00 kn/mjesečno za TURBO paket (u cijene nije uračunat PDV). Kao i kod svih naših usluga, kod jednogodišnjeg zakupa cijena je manja za 10%, dvogodišnjeg 20% i trogodišnjeg čak 30%.

Pakete postavljamo na servere sa trostruko manje korisnika nego kod SSD Web hosting paketa, a sav sadržaj se backupira dnevno. Serveri su opremljeni uz kod nas uvijek standardni cPanel/WHM i CloudLinux i sa malware/antivirus sustavom Imunify360! Naravno, broj email adresa na svakom paketu je neograničen.

Pregled NVMe Hosting paketa (kad je potrebna brzina i pouzdanost):

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovom ponudom novih poslovnih hosting paketa, Totohost je zakoračio u segment višeg poslovnog tržišta ali uz zadržavanje pozicije jednog od najpovoljnijih, a ujedno i najkvalitetnijih web hosting providera u Hrvatskoj!

Ako imate bilo kakvih pitanja oko naših novih paketa ili možda želite besplatnu migraciju vašeg postojećeg hosting paketa na neki od novih NVMe paketa, obratite nam se i vrlo rado ćemo sve napraviti besplatno! Kao i uvijek, sugeriramo kontakt putem naše stranice podrške u Korisničkoj zoni.

Koristimo kolačiće (Browser cookies). Nastavkom pregleda ove stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Politika privatnosti