SpamExperts Antispam

Uvodimo potpuno BESPLATNO za sve naše postojeće i buduće klijente SpamExperts poslovno rješenje za sve ODLAZNE email poruke čime se spriječava dostava spam poruka, osigurava isporučivost, izbjegava blacklistanje IP adrese, padanje reputacije što IP adresa što domena itd…

Ovakva usluga se inače koristi u velikim tvrtkama, kompanijama i skupa je ali odlučili smo uložili u ovakvu tehnologiju samo s jednim ciljem – poboljšanje usluge koju pružamo našim korisnicima.

SpamExperts odlazno filtriranje izbjegava IP blacklistanje, poboljšava praćenje abuse problema sa spam-om, štiti infrastrukturu, integrirano je u naša postojeća rješenja (cPanel/WHM) te omogućava praćenje i analizu logova itd… Filter je vrlo efikasan u blokiranju velikog dijela odlaznog spama čime štiti reputaciju naše mreže.

Dolazno filtriranje je već integrirano u cPanelu (SpamAssassin), ali ipak se ne radi o profesionalnom rješenju poput SpamExperts filtriranja, stoga nudimo (uz ovo profesionalno a za vas besplatno odlazno filtriranje) i mogućnost zakupa profesionalnog SpamExperts dolaznog filtriranja uz nadoplatu od 15,00 kn + PDV / mjesečno po domeni.

Implementacija SpamExperts odlaznog filtriranja je u tijeku i biti će provedena do 28.2.2019. na svim serverima i svim domenama naših korisnika – BESPLATNO!

Vaš TOTOHOST.HR