Besplatan hosting za dobrotvorne udruge

Kao i ostale tvrtke neke stvari radimo na isti način ali postoje i stvari koje radimo na različit način. Jedna od najvažnijih stvari koje radimo drugačije je ta da smo upotpunosti posvećeni zadovoljstvu naših klijenata i trudimo se ponuditi najgenijalnije web hosting pakete na tržištu.

Uz to što smo vrlo fleksibilni u našem pristupu poslovanja u hostingu i uslugama koje pružamo, nudimo Vam mnogo kanala pomoću kojih nas možete kontaktirati, podijeliti svoje ideje, možda neke zabrinutosti ili samo neke nasumične ideje. Volimo bilo kakve povratne informacije od naših korisnika jednako i dobre i loše, čak štoviše mnogo upita i informacija koje smo dobili od korisnika danas su završile kao usluge koje nudimo. Dakle ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća slobodno nas kontaktirajte u bilo koje doba dana ili noći putem naše Korisničke zone.

Uz naš naporan radi i više od 12 godina iskustva u businessu vrlo smo sretni što smo uspjeli i osjećamo potrebu taj naš uspjeh podijeliti sa ostalima. Jedan način na koji to možemo učiniti je kroz naše potpuno besplatne hosting pakete za sve dobrotvorne udruge. I ovim putem pozivamo Vas da nam se javite na Besplatan hosting paket sa napomenom u naslovu “Besplatan paket” (klikom na link subject poruke automatski će se postaviti).

Ono što očekujemo od Vas, naravno ako želite, je da postavite text link “Hosted by Totohost.hr” ili baner i mi smo super sretni, a ako ne postavite nikome ništa!

Bannere možete preuzeti direktno na: http://totohost.hr/banner/totohost_oglasi.zip.

 

Sve dobrotvorne udruge koje nam se jave od nas će potpuno besplatno dobiti:

  • 7000 MB diskovnog prostora
  • 200 GB prometa
  • neograničen broj email adresa
  • mogućnost hostanja 2 domene

Dakle ukoliko želite za svoju dobrotvornu organizaciju napraviti web stranice možete računati na nas da ćemo Vam omogućiti besplatan hosting dok god udruga postoji.

Uz to brinut ćemo se da Vaše web aplikacije i mailovi rade glatko i bez ikakvih problema na našim serverima te da su Vaše web stranice sigurnije, brže i imate bolju podršku nego bilo gdje drugdje.

Naravno ukoliko imate potrebe za hosting uslugama za neke druge potrebe sve naše pakete možete pogledati na Genijalni hosting paketi!

Vaš Totohost.hr!