Naše (odlično) iskustvo s Totohost-om – hosting preporuka svima!

Firma GNOSIS je kao prevoditeljska agencija osnovana još 2010. godine i u to smo vrijeme kreirali našu prvu web-stranicu. U tim prvim godinama poslovanja promijenili smo nekoliko različitih hosting tvrtki s kojima smo imali različita, uglavnom ne baš sjajna iskustva.

Iskustva s drugim hosting firmama
Naime, ponekad bi se događalo da je hosting izrazito spor što naravno nije baš bilo dobro za našu web-stranicu koja je temeljni način komunikacije s klijentima. Poznato je da će 40% posjetitelja napustiti web ako se učitava duže od 3-4 sekunde. U drugim slučajevima naša bi web-stranica ponekad prestala raditi jer bi hosting na dan ili više iz nekog razloga jednostavno bio offline, bez da bismo na to bili upozoreni. Kod jednog pak hosting providera došlo je do proboja malicioznog virusa na cijelom serveru. Kako smo bili na popularnom shared hostingu, i naša web-stranica bila je obuhvaćena virusom te joj je pristup neko vrijeme bio blokiran…

U međuvremenu smo probali i jedan od najpopularnijih i „najrazvikanijih“ svjetskih hostinga. U početku je sve naizgled bilo sjajno, dok nismo shvatili da nam mnogi e-mailovi ne pristižu. Naime, anti-spam filter nije bio optimiziran za hrvatsko područje, te ga se uopće nije moglo podesiti ili isključiti. Tako je ispalo da je gotovo svaki poslani e-mail s hrvatskom vršnom domenom – spam. To su samo neke od „zgoda“ koje smo do sada imali s različitim hosting partnerima, kako stranima tako i domaćima.

Totohost – odličan i stabilan hosting
Prije nekoliko godina odlučili smo pokušati sa Totohostom. Za ovaj hosting dobili smo preporuku na jednom od specijaliziranih internetskih foruma. Od kada smo se prebacili na Totohost svi naši problemi s web-stranicama su nestali. Totohost je za nas bio pun pogodak i naprosto odličan. Ovaj je hosting brz i stabilan, što nam je za poslovanje, naravno, najbitnije. Već ga godinama koristimo i još nam se nikada nije dogodio pad web-stranice ili da bi se odjednom neobjašnjivo usporila.

Također nikada nismo imali problema s virusima i malicioznim programima te je sigurnost na vrlo visokoj razini uz redovite back upove. Naša web-stranica ima dakako i odgovarajući SSL certifikat. Iako je Totohost superioran u odnosu na mnoge druge hostinge, cjenovno je vrlo prihvatljiv. To znači da nećete morati izdvojiti malo bogatstvo da biste dobili pouzdan i kvalitetan smještaj za svoje web-stranice.

Brza i kvalitetna korisnička podrška
Uz sve navedeno, ono što nam se možda i najviše svidjelo kod Totohosta jest odlična korisnička podrška. Nećete morati čekati danima da biste dobili odgovor na neki upit ili prijavu. S prijašnjim hosting poslužiteljima imali smo iskustvo da prođe i po par dana dok dobijemo pomoć. Kod Totohosta ćete na svaki upit dobiti brz odgovor, od profesionalnog i ljubaznog tima koji će nastojati riješiti svaku situaciju ili vam dati odgovarajuću informaciju. Totohostu je naprosto stalo do klijenata i uvijek će naći vremena i rješenje za svako pitanje.

Preporučili smo Totohost i našim klijentima
Uz prevoditeljske usluge, lektoriranje i sl., u međuvremenu smo proširili svoje poslovanje i na digitalni marketing. Osim što su naše web-stranice na Totohostu, ovaj smo hosting preporučili i brojnim našim klijentima. Kroz sve ove godine nikad nam se nije dogodio neki ozbiljniji problem s hostingom, te su sve web-stranice na kojima radimo ili ih održavamo brze, stabilne i sigurne.

Zbog našeg izrazito pozitivnog iskustva s Totohostom, ovaj hosting možemo preporučiti svima! U današnjem digitaliziranom svijetu web-stranice i druga mrežna mjesta postale su osnovni medij komunikacije s kupcima, klijentima, zainteresiranim osobama i drugim dionicima. No preduvjet za to je stabilan, brz i kvalitetan hosting kakav vam može ponuditi upravo Totohost.

Koristimo kolačiće (Browser cookies). Nastavkom pregleda ove stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Politika privatnosti