Imunify360 – za sigurnost vaših stranica!

Imunify360 je sigurnosno softversko rješenje instalirano na svim TOTOHOST serverima na kojima su vaši SSD, NVMe BIZ i Reseller hosting paketi i domene.

U pitanju je višeslojni pristup sigurnosti koji našim korisnicima pruža najvišu razinu zaštite od svih vrsta zlonamjernih napada. To uključuje DDOS napade, mod_security zaštitu, skeniranje zlonamjernog softvera u stvarnom vremenu, upravljanje reputacijom vaših domena, sofisticirani firewall, automatske zakrpe neodržavanih CMS sistema (WordPress, Joomla) itd.

Imunify360 otkriva abnormalna ponašanja, uključujući napade koji su sve češći na popularnim CMS platformama poput WordPressa i Joomle.

Zaštita na našim hosting paketima uključuje:

  • Skeniranje zlonamjernog softvera u stvarnom vremenu (Real-time malware scanning)
  • Automatsko antivirusno skeniranje i uklanjanje
  • Napredni firewall (Advanced firewall with greylisting)
  • Detekciju upada (Intrusion detection)
  • Automatske sigurnosne zakrpe kernela bez reboota servera (Server Kernel Patching)
  • Upravljanje reputacijom domena i stranica (Website Reputation Management)
  • Web Applications Sandboxing
  • Automatske zakrpe CMS-a (WordPress, Joomla)

Otkrivanje pokušaja upada Imunify360 temelji na pravilima mod_securitya, koji je zaštitni zid poslužitelja. Integrirana su vlastita mod_security pravila a koja se svakodnevno i redovno ažuriraju. Ova pravila štite web stranice od raznih vrsta napada u realnom vremenu. Također, ako u slučaju određenog broja neuspjelih pokušaja prijave na WordPress, cPanel, E-mail ili FTP u nekom vremenskom razdoblju, firewall blokira IP adresu koja je izvor problema/napada. Detekcija brute force napada prati logove poslužitelja i blokira IP.

U cPanelu hosting paketa možete pronaći ikonicu “Imunify360” kao što prikazuje slika:

Klikom na ikonicu prikazati će se sučelje sa sljedeće slike:

U ovom primjeru, sigurnosni softver je detektirao i uklonio iz dvije datoteke maliciozni sadržaj potpuno automatski bez potrebe za intervencijom korisnika.

Moguće je pogledati datoteku, analizirati problem, vratiti je iz backupa itd.

Sa svime navedenim, koriteći Imunify360 sigurnost podignuta je razina sigurnosti vaših stranica na još višu razinu! Uz bogate mogućnosti naših paketa, besplatni svakodnevni automatski CDP backup na udaljenu lokaciju, uključen Script installer, besplatne SSL certifikate te vrhunsku telefonsku, chat i email tehničku podršku a uz povoljne cijene naših hosting paketa i usluga – sigurni smo da i nakon 15 godina ostajemo i dalje pružatelj hosting usluge s najboljim omjerom cijene i kvalitete u Hrvatskoj.

Koristimo kolačiće (Browser cookies). Nastavkom pregleda ove stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Politika privatnosti